Allrounders B.V.

Over Allrounders B.V.

flexibiliteit

Met de wetenschap en ervaring dat situaties zich soms anders kunnen ontwikkelen dan vooraf bedacht, vooral in deze onzekere tijd, zijn onze diensten flexibel inzetbaar. Hierbij kan gedacht worden aan het niet afnemen van een minimaal aantal uren en het afnemen van verschillende diensten.

Alles is bespreekbaar en wij denken graag mee in mogelijkheden. Bent u al bekend met onze invallersgarantie?

Betrokkenheid

Allrounders B.V. ontzorgt u wanneer u een dienst afneemt. Wanneer personeel gematcht wordt aan uw gevraagde dienst en door omstandigheden (ziekmelding e.d.) de dienst niet geleverd kan worden, zorgen wij voor vervanging. Daarbij houden wij na de match de “vinger aan de pols” en evalueren wij regelmatig met zowel u als onze personeel, zodat de samenwerking goed verloopt.

Deze service kunnen wij leveren, omdat wij niet alleen kijken naar hoe de gevraagde dienst snel opgevuld kan worden, maar ook streven naar een duurzame samenwerking.

24/7 bereikbaarheid

Allrounders B.V. is gegroeid door de tevredenheid van opdrachtgevers. Afgelopen jaar scoorden wij gemiddeld een 9,2 bij onze huidige opdrachtgevers.

De meest voorkomende complimenten ontvangen wij vanwege onze betrokkenheid en flexibiliteit.

Allrounders B.V. vindt het belangrijk om tijdens samenwerkingen, goede communicatie en transparantie te bieden.

Personeel Allrounders B.V.

Bij Allrounders B.V. hebben we een geweldig team. Ze zijn niet alleen goed in wat ze doen, maar ook echt toegewijd aan ons bedrijf. Ze gaan een stapje verder en werken samen om ons bedrijf te laten groeien.

Ons team is niet zomaar een groep werknemers. Ze zijn vriendelijk en ondersteunend naar elkaar, wat een positieve werksfeer creëert. We zijn dankbaar voor hun harde werk en passie, want ze zijn de reden achter ons succes.
Mike
Joep

De nieuwste berichten

Nieuwe locatie
Sinds maart 2024 is ons hoofdkantoor gevestigd in Maarssen (Utrecht). Vanuit deze prachtige locatie werken onze recruiters, administratief medewerkers, sales me...
Erkend leerbedrijf
Met trots kunnen wij u mededelen dat wij een erkend leerbedrijf zijn! Dat betekent dat wij vanaf heden stagiaires zullen begeleiden en zij ervaring op kunnen do...
Wetswijzigingen 2024 op een rij
Werkbare dagen: Dit jaar zijn er twee extra werkbare dagen, omdat 2024 een schrikkeljaar is. Premiewijzigingen: De Sociaal Fonds Uitzendbranche (SFU) voor 20...
Nummer: 030 249 6600
info@allrounderjobs.nl
Allrounders bv
Kvk: 89796012
Btw: NL865112964B01
maarssenbroeksedijk 13d
3542 DL Utrecht
Allround Ontzorging
Cookies/Privacy PolicyAlgemene voorwaarden
Gemaakt door Digitale Helden
crossmenu