Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Welkom op Allround Ontzorging. Deze algemene voorwaarden regelen uw gebruik van onze website. Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met deze voorwaarden. Als u het niet eens bent met een deel van deze voorwaarden, gebruik dan onze website niet.

Gebruik van de Website

U stemt ermee in om onze website alleen te gebruiken voor wettige doeleinden en op een manier die de rechten van anderen niet schaadt of de werking van de website verstoort. U gaat ermee akkoord om geen materiaal te uploaden, te plaatsen of anderszins te verspreiden dat lasterlijk, beledigend, obsceen, bedreigend, discriminerend of anderszins onwettig is.

Intellectueel Eigendom

Alle inhoud op onze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's, video's en software, is eigendom van Allround Ontzorgingen is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om materiaal van onze website te kopiëren, reproduceren, distribueren of op enige andere manier te gebruiken zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Privacybeleid

Ons privacybeleid beschrijft hoe we uw persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en beschermen wanneer u onze website bezoekt. Door onze website te gebruiken, stemt u in met de voorwaarden van ons privacybeleid. We respecteren uw privacy en zullen uw persoonlijke gegevens niet verkopen, verhuren of delen met derden zonder uw toestemming, behalve zoals beschreven in ons privacybeleid.

Aansprakelijkheid

We streven ernaar om accurate en actuele informatie op onze website te verstrekken, maar we garanderen niet dat de inhoud vrij is van fouten of dat uw toegang tot de website ononderbroken zal zijn. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade die voortvloeit uit uw gebruik van onze website of de informatie die daarop wordt verstrekt.

Wijzigingen in de Voorwaarden

We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen zullen van kracht worden zodra ze op deze pagina worden geplaatst. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op updates van onze algemene voorwaarden.

Contact met ons opnemen

Als u vragen heeft over onze algemene voorwaarden, neem dan contact met ons op via info@allrounderjobs.nl. Bedankt voor het bezoeken van onze website!

Nummer: 030 249 6600
info@allrounderjobs.nl
Allrounders bv
Kvk: 89796012
Btw: NL865112964B01
maarssenbroeksedijk 13d
3542 DL Utrecht
Allround Ontzorging
Cookies/Privacy PolicyAlgemene voorwaarden
Gemaakt door Digitale Helden
crossmenu